Detaco

5 cadeau tips om mee te nemen naar een housewarming

Geplaatst op

Als een vriend of vriendin, je tante of wie dan ook een nieuwe woning heeft is het leuk om een leuk housewarming gift te geven. Vaak geeft degene die is verhuisd een zogeheten ‘housewarming.’ Waarbij de persoon in kwestie mensen uitnodigt om de nieuwe woning te bekijken. Erg leuk natuurlijk, maar wat moet je bij zo een housewarming nou geven? Wij geven graag een aantal tips!

Een persoonlijk cadeau

Hoe leuk is het om niet alleen een bosje bloemen te geven, maar echt een cadeau die helemaal uniek en persoonlijk is?! Bij justmoregifts.nl verkopen ze bijvoorbeeld allerlei spullen die je kunt laten graveren met tekst of zelfs met een foto. Laat een spiegel graveren en geef deze mooie spiegel, die een mooi plekje kunt krijgen in het nieuwe huis. 

Kaarsen

Een gezellig huis associëren we vaak met warmte en kaarsen. Geef een aantal leuke kaarsen voor een warme vibe in het huis van je vriend of vriendin. Tegenwoordig zijn de spiraal kaarsen helemaal hot. Mixen en matchen maar! 

Woonwinkel giftcard

Een woonwinkel giftcard is wellicht niet het meest bijzondere cadeau, maar het is sowieso een cadeau waar de ontvanger erg blij mee is. Hij of zij kan hiermee de leukste meubels en accessoires kopen die helemaal bij hem of haar past. Een tipje van ons, de H&M Home en Zara Home afdelingen hebben supertoffe interieuritems. 

Spelletjes

Mocht je vriend of vriendin in kwestie dol zijn op het doen van spelletjes, hoe leuk is het dan om een leuk gezelschapsspel te geven? Zo is er meteen vermaak voor de gasten. 

Cocktail set

Een cocktail associeer je meestal met zon, vakantie en een tropisch oord. Toch is een cocktailtje op zijn tijd thuis ook erg lekker en hoe leuk is het om samen met iemand een lekkere cocktail in elkaar te flansen? Geef daarom een cocktail set! Wil je echt een compleet pakket geven? Geef er dan meteen een recept en alle ingrediënten voor een heerlijke cocktail bij. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden