Detaco

Hoe een bedrukt t-shirt een zakelijke boost kan zijn

Geplaatst op

Op onze site houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes als het gaat over  ondernemen en alles wat met de zakelijke branche te maken heeft. En deze blog willen we graag vertellen hoe een shirt bedrukken jou een zakelijke boost kan geven. Het is echt wonderlijk op hoeveel verschillende vlakken Een t-shirt met jouw naam logo of design erop een verschil kan maken. Lees snel verder en ontdek de voordelen van een bedrijfsshirt voor jou.  

Herkenbaarheid 

Door met een bedrukt shirt rond te lopen ontstaat er een bepaalde herkenbaarheid bij klanten. Ze zien dus dat medewerkers van jou als groep aan het werk zijn, bijvoorbeeld op straat met een promotieactie. Wanneer ze allemaal verschillende kleren aan zouden hebben, dan is het effect als groep van een bedrijf veel minder sterk natuurlijk. Doordat ze de shirts aan hebben zijn ze als groep herkenbaar, dit roept vragen op (en dus interesse), dat is goed voor de verkoop. 

Reclame 

Een bedrukt shirt is daarnaast ook een manier om reclame te maken voor een product of dienst van het bedrijf. Wanneer je bedrijfs- en een merknaam erop gezet zijn, dan is dit een mooie combinatie. Ik kan ook alleen een merk- of de bedrijfsnaam erop zetten. Alles is mogelijk. 

Eigen design laten zien 

Het is erg mooi om je eigen design te laten zien op een bedrukt shirt. Er zitten werkelijk waren kunstwerken tussen. Zo kun je de mensen bekend maken met je logo en de huisstijl. Dit hangt dus weer samen met de reeds genoemde punten van herkenbaarheid en reclame. 

Het design hangt helemaal vanaf welke organisatie je bent. Ben je op en top zakelijk in je diensten, dan is het misschien goed om een strak design te kiezen, maar wanneer je juist wat meer artistieker in de markt staat, dan is het goed om wat vrijer te zijn in je ontwerp.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden