Detaco

Snel en veilig je producten van A naar B

Geplaatst op

Jaarlijks worden naar een vele tonnen aan goederen versleept Van A naar B over de hele wereld in verschillende routes. Het is ongelooflijk hoezeer de import en export van producten de laatste 100 jaar is toegenomen. Er zijn grote centra op de wereld die zich hiermee bezig houden en onze eigen Rotterdamse haven is een van de grootste. 

In deze tekst willen we graag een aantal voorbeelden noemen waarom het belangrijk is om goede industriële verpakkingen aan te schaffen voor je producten. Het is dan wel belangrijk dat je precies weet wat het inhoudt. Daarom nemen we het even met je door deze blog. Lees snel verder en doe je voordeel met de tips. 

De verschillende verpakkingen rond je product

Primaire, secundaire en tertiaire verpakkingen, wat zijn dat nu eigenlijk? We nemen het hieronder met je door: 

Primaire verpakking

Wanneer we kijken wat primaire verpakking in principe inhoudt, dan is het gelijk duidelijk dat het gaat over de verpakking waarin het product zit. Wanneer je dus een blik bonen hebt, dan is het blik de primaire verpakking. Dit is ook de verpakking die klanten in de winkel te zien krijgen.

Secundaire verpakking 

Als we spreken over secundaire verpakking, dan gaat het over bijvoorbeeld het plastic dat de verschillende blikken met bonen bij elkaar houdt. Dit zien we meestal niet in de supermarkt. Overigens zijn er wel supermarkten waar je dit wel ziet, deze staan er dan ook bekend om. Een uitzondering op de regel bij alle supermarkten is bijvoorbeeld het sixpack bier, daarin zitten blikjes samengebonden door plastic. 

Tertiaire verpakking 

De laatste soort verpakking die we onderscheiden is de tertiaire verpakking, dit is bijvoorbeeld de pallet waarop de blikjes bonen met de daaromheen plastic verscheept worden.Deze drie lagen van verpakking maken het mogelijk het product uiteindelijk bij de klant thuis te krijgen op een veilige en efficiënte wijze.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden